096 0000 736
073 0000 736
0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товара:
7556
Виробник:
Nutrabolics
0

Ціни для постійних клієнтів. Докладніше
  • VIP: 467грн.
  • GOLD: 483грн.
  • SILVER: 493грн.
508грн.
Країна виробник
Канада
% Білка
35%
Всі характеристики

ISOGAINER ™

Науково доведено його основні дії:

- Сприяння активному росту сухої м'язової маси

- Багатоцільова спрямованість в дії

- Швидке підвищення сили

- Формування якісного рельєфу м'язів

Стратегія ISOGAINER: формула прискорення формування сухої м'язової маси

Формування якісної мускулатури може бути досить проблематичною. Як бути в таких випадках? Слід змінити принципи харчування в двох основних напрямках: 1) збільшити кількість споживаних калорій щодо кількості спалюваних калорій і 2) додати калорії в правильні коефіцієнти співвідношення білків, вуглеводів і жирів. Рішенням даної проблеми компанією Nutrabolics стала розробка ISOGAINER - зручного, швидко засвоюється і висококалорійного живильного джерела, який являє собою багаторівневу високоякісну білкову суміш, спеціальні вуглеводи і основні жирні кислоти. У сукупності з інтенсивними тренуваннями і строгим харчуванням ISOGAINER забезпечує живильну основу, необхідну для досягнення великих результатів у формуванні сухої м'язової маси.

Тактика ISOGAINER: підвищення енергетичних ресурсів для накопичення білків з метою підтримки, відновлення і збільшення сухої м'язової маси

Забезпечення надлишку енергії - це основна умова збільшення сухої м'язової маси. По суті, коли споживані калорії не заповнюють потреба в енергії, організм починає використовувати накопичені жири для задоволення цих потреб. Такий дефіцит енергії може бути корисним для позбавлення від надлишкових жирів, проте, організм так званих "хардгейнеров" (спортсмени, розвиваючі мускулатуру, але генетично схильні до швидкого нарощування м'язової маси) починає використовувати амінокислоти з існуючих м'язів для покриття додаткових потреб в енергії. Таким чином, суха м'язова маса скорочується, оскільки з біологічної точки зору поповнення потреб в енергії більш важливо, ніж нарощування м'язової маси. Рішенням цього є забезпечення організму джерелами, що задовольняють енергетичні потреби таким чином, щоб білки використовувалися для підтримки, відновлення і збільшення сухої м'язової маси. Науково-дослідницька команда компанії Nutrabolics розробила рішення, що зветься ISOGAINER, яке забезпечує ефект накопичення поживних речовин, поставляючи основні жири, які накопичують вуглеводи, які, в свою чергу, накопичують білки для стимулювання росту м'язової маси.

Основні компоненти ISOGAINER:

Комплекс основних жирних кислот

ISOGAINER забезпечує 14 відсотків від загальної кількості своїх калорій з науково розробленої суміші спеціальних жирних кислот. Сюди входять порошок масла насіння бурачника і комплекс омега-3, багатий на докозагексаєнову кислоту і ейкозапентаєнову кислоту. Ця потужна суміш виконує біологічні функції, включаючи підвищення рівня тестостерону та стимулювання вироблення корисних простагландинів, що поліпшують інсулінову функцію. Також спеціальні жирні кислоти в складі ISOGAINER сприяють активному накопиченню вуглеводів, що забезпечує безліч переваг з точки зору збільшення м'язової маси.

Багатоетапний вуглеводно-енергетичний і відновлює комплекс

Оскільки задоволення енергетичних потреб є основною умовою збільшення сухої м'язової маси, ISOGAINER забезпечує 60 відсотків своїх калорій з ретельно підібраних вуглеводних джерел. Використовуючи різноманітні джерела вуглеводів, ISOGAINER забезпечує тривалий поповнення енергетичних запасів, яке сприяє підвищенню накопичення глікогену (вуглеводи, що накопичуються в м'язових клітинах) і відновленню після інтенсивного фізичного навантаження. Однак у спортсменів, які прагнуть набрати масу, доступність вуглеводів може знизити рівень гормону кортизолу, що сприяє зменшенню м'язової маси, і поліпшити ендокринні функції, вкрай важливі для зростання м'язової маси.

Комплекс, що забезпечує стабільне розщеплення білка і амінокислот

Поповнюючи запас калорій, ISOGAINER надає можливість використання білка для накопичення сухої м'язової маси ( "анаболізм"). Для подальшого використання переваг цього стану метаболізму ISOGAINER забезпечує цілих 34 відсотки від загальної кількості своїх калорій (60 грам) з "фізіологічно особливого" ряду компонентів для постійного поповнення запасів амінокислот.

Функціональність білкового комплексу ISOGAINER забезпечується трьома різними компонентами:

- гідроізол сироваткового білка - це ізолят сироваткового білка, попередньо розроблений за допомогою ензимного процесу; даний компонент засвоюється організмом швидше, ніж інші не гідролізовані компоненти. В результаті даного процесу білок розпадається на дві менші амінокислоти і скорочує час, протягом якого білок перебуває в шлунку, таким чином, забезпечуючи доступність білка і можливість його швидкого використання м'язами без подальшого розпаду в результаті травлення. Завдяки підвищеній біодоступності білка до травлення гідроізолом сироваткового білка відмінно підходить для застосування під час і після тренування.

- незмінений міцелярно казеїн складає основу формули. В результаті декількох досліджень було встановлено, що міцелярно казеїн максимально підвищує відкладення чистого азоту, ефективність засвоювання і білковий синтез. Міцелярно казеїн надає дію, подібне тканинному білку (курячий, яловичий і т.п.), оскільки він згортається в шлунку, а процес розпаду призводить до уповільненого білковим синтезу. З цієї точки зору ISOGAINER надає майже таку ж дію, як цілісні продукти, і забезпечує повільне і стабільне виділення амінокислот в кровоносну систему. Таке повільне шестигодинне розкладання прискорює загальний білковий синтез і може стати корисним доповненням структурованої дієти і інтенсивного режиму фізичного навантаження.

Упаковка: 4,53кг (26 порцій)

Одна порція: 3 мірні ложки (179гр)

Склад на одну порцію (179гр):

Amount Per Serving % Daily Value
Calories 691
Calories From Fat 99
Total Fat 11g 17% *
Saturated Fat 2g 10% *
Cholesterol 90mg 30% *
Total Carbohydrates 88g 29% *
Dietary Fiber 3g 12% *
Sugar 12.5g
Protein 60g 120% *
Sodium 90mg 4% *
Potassium 285mg 8% *
Magnesium 30mg 8%
Calcium 390mg 39%
Iron 3mg 17%
Anabolic Activating Matrix 2,500Mg
KR-Alpha Lipoic Acid
Arginine Ethyl Ester
Glutamine Peptides
L-Taurine

Інші інгредієнти: мікроізмельченний сироватковий протеїн, повний спектр сироваткового білкового гідролізату, міцелярного казеїну, агломерований молочний протеїн, частково мікрофільтрірованний сироватковий білковий концентрат, ячмінь, овес, вівсяне волокно, глюкоза полімерів, одержуваних з мальтодекстрину, декстроза безводна, тригліцериди із середньою ланцюгом, порошок лляного насіння, Gum Blend (ксантанова смола, целюлозна камедь, карагенан), діоксид кремнію, натуральні і штучні ароматизатори, сукралоза, ацесульфам калію.

Рекомендації щодо застосування: змішайте 3 мірні ложки з 400-600мл холодної води або знежиреного молока. Для кращих результатів прийміть дві порції щодня: 1 порція під час сніданку і друга протягом дня.

Купити ISOGAINER ви можете в інтернет магазині спортивного харчування 5LB.UA

Гейнер

Країна виробник
Канада
% Білка
35%
Вага упаковки
4.5кг
Зареєструйся, залишай відгуки про товар та заробляй бонуси!
Відгуків: 0
Підтримувані формати: jpg, .jpeg, .png
Не більше 5шт і 5мб

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Nutrabolics

Nutrabolics

Спортивне харчування Nutrabolics - це результат найсучаснішого наукового і клінічного підходу, поряд з роками досвіду застосування продуктів в області здоров'я та фітнесу. Спортивне харчування Nutrabolics наділяє ваше тіло неперевершеною витриваліст... Детальніше...
Схожі товари
Olimp Labs Gain bolic 6000 1kg
7547
7
495грн.
Лідер продажу!
Power Pro Gainer 1kg
Power Pro Gainer 1kg
7583
3
6 відгуків
432грн.
Лідер продажу!
Power Pro Gainer 2kg
Power Pro Gainer 2kg
7584
7
4 відгуку
820грн.
FitMax Mass Active 5kg
7552
1
1299грн.
FitMax Mass Active 2000g
7551
3
690грн.
Лідер продажу!
Power Pro Gainer 2kg ірландський крем
Power Pro Gainer 2kg ірландський крем
7584-2
3
820грн.
Лідер продажу!
Power Pro Gainer 2kg Лісова ягода
Power Pro Gainer 2kg Лісова ягода
7584-1
2
820грн.
Лідер продажу!
Power Pro Gainer 1kg шоколад
Power Pro Gainer 1kg шоколад
7583-2
1
432грн.
Останні відгуки
Willmax MASS GAINER 2кг
Willmax MASS GAINER 2кг
Пил 3 порции в день, как было написано в инструкции, за неделю эти 2 кг закончились, результата на в..
Марк26.01.2024
Ultimate Nutrition Muscle juice 6000г
Ultimate Nutrition Muscle juice 6000г
Быстро перезвонили сразу отправили, все хорошо получил без всяких проблем..
Артем07.02.2021
OstroVit Mass it 1000g
OstroVit Mass it 1000g
Нормальный гейнер. Вкус довольно нейтральный, чем мне и нравится. Учитывая что у меня очень быстрый ..
Dimonchik Bledniy06.12.2018
Power Pro Gainer кокос 1kg
Power Pro Gainer кокос 1kg
с кокосом пьется очень легко, за пару глотков выпиваю весь шейкер. послевкусие тоже норм и массуха п..
Гость21.12.2017
Power Pro Gainer 4kg
Power Pro Gainer 4kg
 за 2 месяца жрачки никаких проблем с жкт или других проблем выявлено не было ..
Гость21.12.2017
Power Pro Gainer 2kg
Power Pro Gainer 2kg
супер добавка к рациону, помогает  набирать  излишек калорий в сутках вообще без проблем, залил -вып..
Гость21.12.2017
Power Pro Gainer 1kg
Power Pro Gainer 1kg
самый крутой гейнер что я пробовал, масса  растет как на стероидах..
Гость21.12.2017
Power Pro Gainer кокос 1kg
Power Pro Gainer кокос 1kg
Вполняет свою функцию, масса набирается сухая, без жира..
Оксана19.12.2017