& Lt; h3 & gt; & lt; strong & gt; Протеїн з яєчного білка & lt; / strong & gt; & lt; / h3 & gt; & Lt; p & gt; Протеїн з яєчного білка & amp; nbsp; - це саме те, про що йдеться в назві, - сушена, порошкоподібна форма білка курячого яйця. Для деяких людей він має кілька переваг перед сироватковим протеїном. Наприклад, люди, які страждають від алергії на лактозу, можуть вживати даний протеїновий порошок, оскільки він не містить ніякої лактози. Хоча з ізоляту сироваткового протеїну видаляють більшу частину лактози, вона може залишатися в ньому в певній кількості. Яєчний білок або альбумін перетравлюється помірними темпами, що відрізняє його від швидко перетравлюються сироватки або повільно перетравного казеїну. & Lt; / p & gt; & Lt; p & gt; Це означає, що його корисну дію триватиме трохи довше, ніж при прийомі коктейлю з сироватковим протеїном. Це також один з небагатьох комплексних протеїнів на ринку порошків, оскільки він містить всі 10 незамінних амінокислот. & Amp; nbsp; & lt; / p & gt;
Категорії