096 0000 736
073 0000 736
0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товара:
7733
Виробник:
MHP
0

Ціни для постійних клієнтів. Докладніше
  • VIP: 555грн.
  • GOLD: 573грн.
  • SILVER: 585грн.
603грн.
Країна виробництва
США
Всі характеристики

Не проводьте ще одне тренування даремно! Якщо Ви прагнете набрати серйозну масу, приймайте Dark Matter від компанії MHP і приводите свій організм в суперанаболіческое стан. Кращий час для стимуляції м'язового росту - відразу після тренування, при цьому, чим швидше критичні нутрієнти надійдуть в Вашу кров і м'язи, тим краще. Dark Matter використовує нові технології і з'єднання, які забезпечують максимально швидке засвоєння таких необхідних поживних речовин, як амінокислоти, креатин і складні вуглеводи.

  • Засвоюється швидше, ніж ізолят сироваткового протеїну
  • У шість разів (!) Збільшує синтез протеїну
  • Викликає стрибок інсуліну завдяки спеціальній суміші WaxiMAX-C3G
  • Просунута мультіфазную транспортна система креатину
  • Відновлює глікоген і збільшує обсяг м'язових клітин

ProSYNTHAGEN ™ збільшує синтез протеїну швидше, ніж сироватка

ProSYNTHAGEN ™ - це унікальна комбінація з незамінних амінокислот у вільній формі, яка чудово стимулює синтез протеїну і робить це навіть швидше, ніж сироватковий ізолят. ProSYNTHAGEN не тільки швидкий, але і потужний - кожна порція дає такий же ефект, як якби Ви взяли 40 г протеїну. Крім того, спеціальна транспортна система Dual Port Transport подбає про те, щоб всі активні компоненти цієї суміші засвоїли на 100%. Ще один важливий компонент в ProSYNTHAGEN ™ - це лейцин-аланін дипептид (Leucrose ™). Leucrose ™ підсилює анаболічні активність шляхом регуляції синтезу протеїну і збереження критично важливих амінокислот з розгалуженим ланцюгом (BCAA). Всі ці унікальні характеристики ставлять ProSYNTHAGEN ™ вище будь-якого іншого джерела протеїну і забезпечують кращий анаболічний ефект.

dark matter

WaxiMAX ™ - C3G викликає стрибок інсуліну і відновлює запаси глікогену

WaxiMAX ™ - це матриця трехполімерних вуглеводів, складена з крохмалю воскоподібне кукурудзи з великою молекулярною вагою і низькою в'язкістю, Maltoplex -18 полімеру глюкози і глюкози. Ця матриця забезпечує швидке засвоєння вуглеводів, потужний стрибок інсуліну і максимальне відновлення глікогену. WaxiMAX ™ чудово працює з інсуліном, завдяки чому анаболічний «вікно» після тренування відкривається швидше і залишається відкритим довше, ніж зазвичай. Вражаюче, але тріполімери значно підвищують рівень інсуліну, використовуючи всього 10 г вуглеводів, що є великою перевагою в порівнянні з іншими Послетренировочний формулами. І щоб зробити нашу матрицю ще краще, ми додали в Dark Matter концентрований джерело C3G (ціанідин-3-глюкозид), який підсилює чутливість до інсуліну і тим самим покращує транспортування поживних речовин, синтез протеїну, засвоєння креатину і відновлення запасів глікогену.

HydroSIZE ™ - мультіфазную транспортна система креатину і волюмізірующій м'язові клітини матриця

На завершення своєї анаболической формули компанія MHP розробила HydroSIZE ™ - суміш просунутих креатинів для збільшення обсягу м'язових клітин і забезпечення їх додатковою енергією. Комплекс пропонує оптимальну кількість креатину в формі креатину пірувату і креатину глюконату, які швидко проникають у м'язову тканину. І нарешті, MicroTein (Мікроінкапсульовані креатин моногідрат пролонгованої дії) дає ще більш повне насичення креатином і підсилює клітинну Волюмізаціі.

High Velocity Nano-Physics - нова технологія швидкого засвоєння і поліпшеною біодоступності

MHP використовує останню розробку нового типу нанотехнології, яка називається High Velocity Nano-Physics. Ця технологія забезпечує синергическую роботу всіх трьох головних компонентів в Dark Matter - ProSYNTHAGEN ™, WaxiMAX ™ - C3G і HydroSIZE ™.

Кількість поживних речовин в одній порції (дві мірні ложки = 60,7 г) продукту:

  • Калорії - 240, в т. Ч. Калорії з жирів - 0 г
  • Всього жирів - 0 г
  • Всього вуглеводів - 48 г
  • Протеїн - 12 г
  • Dark Matter ™ спеціальна суміш (патентована) - 60 г
    Досконалий послетренировочний акселератор м'язового зростання:
    WaxiMAX ™ - C3G крохмаль воскоподібне кукурудзи (WMS) з великим молекулрним вагою і малою в'язкістю разом з технологією молекулярної дисперсії
    Waxy Maize (воскообразная кукурудза), Maltoplex-18 ™ глюкози полімер, декстроза, C3G антоцианідіни
    HydroSIZE ™: мультіфазную Креатинові транспортна система і волюмізірущая клітини матриця
    InstaPeak ™ (миттєво діючий креатин піруват), IntraPhase ™ (креатин глюконат, пов'язаний з глюкозою), MicroTein ™ (Мікроінкапсульовані креатин моногідрат пролонгованої дії), гліцерин моностеарат
    ProSYNTHAGEN ™: акселератор протеїнового синтезу (Dual Portal Anabolic Amino Acid Infusion)
    L-лейцин, L-лізин, L-фенілаланін, L-треонін, L-валін, L-гістидин, L-ізолейцин, L-метіонін - у вільній формі, Leucrose ™ Peptide Infusion (лейцин-аланін ді пептид)

Інші інгредієнти: чорного рису екстракт, лецитин, яблучна кислота, тартаровая кислота, діоксид кремнію, натуральний ароматизатор, ацесульфам калію, сукралоза.

Рекомендації щодо застосування: Додайте дві мірні ложки продукту в 500-600 мл води. Випивайте відразу після тренування. Не змішуйте з протеїновим або високоуглеводной коктейлем, це тільки погіршить ефект від прийому Dark Matter. Їжу слід приймати як мінімум одна година після прийому Dark Matter.

Посттренировочний добавки

Країна виробництва
США
Зареєструйся, залишай відгуки про товар та заробляй бонуси!
Відгуків: 0
Підтримувані формати: jpg, .jpeg, .png
Не більше 5шт і 5мб

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

MHP

MHP

Спортивне харчування MHP, як бренд, з'явилося на світовому ринку в 1997 році під керівництвом всесвітньо відомого культуриста Жерара Дент і доктора Вінсента Жімпапа, який славиться своїми успішними розробками в області гормональних препаратів, що зап... Детальніше...