096 0000 736
073 0000 736
0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товара:
7836
Виробник:
MuscleTech
0

Ціни для постійних клієнтів. Докладніше
  • VIP: 1471грн.
  • GOLD: 1519грн.
  • SILVER: 1551грн.
1599грн.
Країна виробник
США
% Білка
до 80%
Всі характеристики

Nitro-Tech Hardcore Pro Protein - нова версія знаменитого і надефективного протеїнового комплексу з креатином і формулою поліпшення ефективності.

ntechhcor_pro

Подивіться самі, що може ця добавка:

- Містить 97% изолята сироваткового протеїну
- Покращує Протєїновий СИНТЕЗ і затримки АЗОТУ!
- Збільшує синтез NO
- Збільшує чутливість клітин до інсуліну
- Збільшує МАСУ і СИЛУ!

nitrotech1

Сироватковий білок - найкращий у світі. Справді, жоден інший вид протеїну не може похвалитися такою високою швидкістю засвоєння. Якщо так, то навіщо мудрувати? Купуй найпростіший сироватковий ізолят і рости! Однак сьогодні така порада відкине тебе далеко назад. Компанія MuscleTech пропонує тобі оновлений NitroTech Hardcore Pro - модифікований сироватковий продукт з доведеними властивостями анаболика!

Що робить сироватку чемпіоном? Чи тільки висока швидкість засвоєння? Звичайно ж ні! Істинний секрет сироватки криється в її амінокислотним складом. Якщо сироватка і є в чомусь справжнім чемпіоном, то за рівнем трьох амінокислот, які мітять абревіатурою ВСАА. Мова про лейцин, ізолейцин і валін. У цих амінокислот химерна форма. Всі інші амінокислоти структурою нагадують невигадливі жіночі намиста, ну а ці розгалужуються в різні боки, точно жорсткі щупальця коралів. Звідси і взялося громіздке наукова назва: амінокислоти з розгалуженою структурою.

Взагалі-то, в м'язах людини цих гіллястих амінокислот і без того навалом. Знаєте, навіщо? На всякий випадок! У амінокислот ВСАА багато різних, часом, суперечливих функцій. Вони як популярний оперний герой Фігаро, не знаючи втоми, встигають і тут, і там. Наприклад, під час силового тренування амінокислоти ВСАА з м'язової тканини активно витрачаються. Як дрова в печі. Вони горять, виділяючи енергію, і тим самим підвищують вашу витривалість.

nitro-tech-pro-1nitro-tech-pro-2

Сам організм синтезувати ВСАА не вміє, так що ці амінокислоти потрібно обов'язково отримувати з їжею. Оскільки ВСАА вистачає в рослинних і тваринних продуктах, дефіциту цих амінокислот в організмі медицина не знає. Проте, можна припустити, що ВСАА в їжі потрібні культуриста більше, ніж простим смертним, оскільки ті не витрачають їх на силовий тренінг. З цього здорового припущення народилися харчові добавки під назвою ВСАА, в порошку і капсулах.

Втім, повернемося до нашої головної теми. Витяг ВСАА з м'язової тканини подібно висмикування окремих цеглин з готової стіни. Зрозуміло, що стіна від цього міцніше не робиться. Щоб уникнути подібного руйнування м'язів, вчені запропонували приймати сироватку в самий переддень тренування. І що ж? Ефект був подібний до вибуху бомби! Якщо раніше фінал важкого тренування атлет зустрічав виснаженими і немов змарнілим м'язами, то тепер мускулатура до останньої хвилини тренінгу зберігала забійні обсяги і щільність. Ефект пропадав, варто було замінити сироватку іншим білком, наприклад, казеїном. В результаті сироватку тріумфально увінчали лаврами найкращого білкового продукту! Тільки цей вид білка здатний виключно швидко поповнювати кров амінокислотами ВСАА, зберігаючи тим самим їх запаси в м'язах.

Якщо прийняти сироватку відразу після закінчення тренінгу, м'язовий зростання б'є всі середньостатистичні показники. Чому? Виявляється, провиною всьому лейцин. Саме він дає відмашку білкового синтезу всередині м'язових клітин. Навіть якщо ти з'їв тонну стероїдів, без лейцину м'язи рости не будуть, хоч трісни! Сироватка швидко доставляє лейцин втомленим м'язам, але ось проблема: в природному комплексі ВСАА лейцину занадто мало. Вчених осінило: склад сироваткового білка потрібно модифікувати! Легше сказати, ніж зробити! Однак в підсумку ця віртуозна біоінженерних завдання було успішно вирішене! Ось так світло побачив NitroTech нового покоління, в одній порції якого міститься 11 г нано-версії натурального лейцину плюс 13 г інших амінокислот ВСАА (тільки натуральних, і теж в нано-версії!) Це зробило оновлений Нітротек наймогутнішим анаболиком, до того ж корисним для здоров'я!

Судіть самі, ті, хто вже брав останній варіант препарату, додали на 73% більше м'язів, ніж їх колеги з контрольної групи, які дисципліновано попивали класичний сироватковий коктейль! До того ж вони підняли силу, випередивши суперників на 143%!

nitro-tech-pro-3nitro-tech-pro-4

А тепер слухай! Якщо твої м'язи ростуть повільно, заміни свій звичний сироватковий коктейль ударної збагаченої нано-формулою від Маслтек! Здавалося б, та ж сироватка, а працює, як ураганний анаболик! Запам'ятай назву: NitroTech з позначкою «Pro»!
Відразу два незалежні дослідження терміном півтора місяці були проведені в університетах США. Протягом цього часу добровольці активно тренувалися і брали однакові білкові коктейлі. Причому, тільки половина з них була приготовлена на основі препарату NitroTech (професійна серія), ну а решта коктейлі представляли собою майстерне плацебо зі звичайного сироваткового ізоляту, що копіює смак нового хіта від MuscleTech. Такого роду «сліпі» експерименти вважають найбільш точними, оскільки вони дозволяють виключити вплив на результат дослідів фактора самонавіювання. Обидва дослідження принесли приблизно однакові результати. Ті, хто приймав новий NitroTech, додали, в середньому, 3,7 кг м'язів, тоді як користувачі плацебо - тільки 1 кг. Таким чином, збільшення маси під дією NitroTech виявилася вищою на 73%! У контрольному жимі лежачи, покликаному виміряти приріст сили, перевага NitroTech виявилося ще більш значним і склало 143%! (Середній приріст показника в разової рекордної спробі склав 9,2 кг проти 6,4 кг.)

Сьогодні ринок харчових добавок пропонує культуриста ізолят сироваткового білка, дорожчий гідролізат, а також сумішеві сироватку, що включає обидва її виду з переважним вмістом дешевого ізоляту. Що ж стосується NitroTech, то він містить покращений сироватковий білок, який не в приклад ефективніше будь-якого гідролізату, а вже тим більше ізоляту сиворотки. Унікальний модифікований сироватковий білок від MuscleTech містить куди більше ключових амінокислот ВСАА і особливо лейцину. Порівняйте, одна денна порція NitroTech включає 11 г лейцину, тоді як порція стандартної сироватки - тільки 2-3 м Згідно з науковими дослідженнями, саме лейцин «запускає» м'язовий зростання після тренування, проте лише за умови його надлишкового надходження в м'язові клітини. Мінімальна кількість лейцину, реально прискорює ріст мускулатури дорівнює 10 м Самі подумайте, чи варто приймати після тренування звичайну сироватку? При цьому лише NitroTech дає тверду гарантію засвоєння всієї порції білка, адже тільки він виготовлений із застосуванням нанотехнологій. Найдрібніші білкові наночастинки просто не помічають тих біологічних бар'єрів, які стають фатальними для звичайної сироватки. Згадайте шкільний курс: організм за раз здатний засвоїти не більш 35-40 г білка. Нанотехнології не знають таких обмежень!

Тепер його разова порція збільшилася ще на 25 г, причому, прибавка припала якраз на модифікований сироватковий білок. Завдяки нанотехнологій, весь цей білок прийде до вас у м'язи. Таким рекордним засвоєнням не може похвалитися жоден інший білковий продукт! Причому, кожна порція включає 10.000 мг додаткових компонентів, які допомагають засвоювати білок всупереч стресів, нетравлення і навіть захворювань шлунка. Слід додати, що тільки при виготовленні NitroTech сироватка проходить унікальну триступеневу очистку, яка гарантовано позбавляє її від екологічних і промислових токсинів. Так що NitroTech додасть вам не лише м'язів, але і здоров'я!

Відгуки "профі" про Nitro-Tech Hardcore Pro:

ath_jacutl_testimonial

icn_quote_l Я гарантую, що новий Нітротек принесе шалену збільшення маси кожному любителю! icn_quote_r

- Джей Катлер, 3-кратний Мр. Олімпія і зірка Маслтек

ATH_BrWarr_testimonial

icn_quote_l Я здорово підсів на Нітротек! По-перше, він реально додає масу і силу, а по-друге, просто смачно! icn_quote_r

- Бранч Воррен, срібний призер Мр. Олімпія 2009 і зірка команди Маслтек

ATH_JiCord_testimonial

icn_quote_l Я зупинив свій вибір на Нітротеке, тому що його ефективність доведена наукою. Значить, Нітротек змусить рости і мої м'язи! icn_quote_r

- Джим Кордоба, Мр. Юніверс

pr_ntechhcor_img4 За 2,5 місяці прийому білкового препарату НітроТек і інших продуктів компанії МаслТек простий любитель Ерік Пасі збільшив м'язову масу до 115 кг! Одночасно він зримо підвищив якість мускулатури.

Утримання однієї порції Nitro-Tech Hardcore Pro Series: Склад в одній порції (1 мірна ложка, або 33 грама) продукту:
Калорії - 130
Калорії від жирів - 15
Всього жирів - 1,5 г
Насичені жири - 1 г
Холестерин - 65 мг
Всього вуглеводів - 4 г
Харчова клітковина - 0,5 г
Цукор - 4 г
Протеїн - 25 г
Вітамін Е (Діальфа-токоферил ацетат) - 30 IU
Вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид) - 10,5 г
Фолієва кислота - 67 мкг
Кальцій - 90 мг
Магній (оксид магнію) - 31 мг
Натрій - 70 мг
Калій (фосфат дікалія) - 8 мг
Nitro-Tech® Hardcore Pro Series Proprietary Blend (Featuring Micro-Diffuse ™ Technology) 5,022 мг
AminoFlex (Cell-Specific Super Amino Acid Blend)
L-Aspartic Acid
Glycine
L-Serine
L-Ornithine Alpha Ketoglutarate
AminoFX (Precision Ratio Branched Chain Amino Acid Matrix)
Leucine
L-Isoleucine
L-Valine
AminoChain (Rapid Absorbing Essential Amino Acid Matrix)
L-Threonine
L-Lysine HCL
L-Phenylalanine
L-Methionine
L-Lysine Aspartate
AminoDrive (Ultra-Pure Conditional Essential Amino Acid Complex)
L-Glutamine
L-Glutamic Acid
L-Proline
L-Tyrosine
Insulogen®
Inositol
Taurine
Konjac Flour (As Amorphophallus Konjac) (Root) Supplying 90% Glucomannan
Alpha Lipoic Acid
D-Pinitol
Nitroxen®
L-Arginine
L-Arginine Pyroglutamate
Dipotassium Phosphate Anhydrous
Tripotassium Citrate Monohydrate
L-Histidine
Trans-Ferulic Acid
AKG (Alpha-Ketoglutaric Acid)
ENZYPLEX (Enzymatic Digestibility Matrix)
Papain
Amylase

Інші інгредієнти:
Вей-протеїновий концентрат (дає ди-, три-, оліго і поліпептиди), вей-протеїновий ізолят (чистий (97%) з ионообменом), какао-порошок, натуральні і штучні ароматизатори, частково гідролізований протеїн молочної сироватки, ацесульфам калію, соєвий лецитин, сукралоза.
Фасовка 1814 g
Порцій в упаковці 55
Рекомендації щодо застосування Nitro-Tech Hardcore Pro Series: Додайте 1-2 мірні ложки Nitro-Tech Hardcore Pro Series в 230-250 мл холодної води або знежиреного молока, змішайте в міксері або збовтайте. Для досягнення максимальних результатів вживайте 2 мірних ложки Nitro-Tech Hardcore Pro Series 3 рази в день протягом мінімум 6 тижнів.
Також, приймайте 2 порції CELL-TECH щодня протягом перших п'яти днів фази завантаження креатином, і 1 порцію CELL-TECH щодня в решту часу (фаза підтримки рівня креатину).

Купити Nitro-Tech Hardcore Pro Series ви можете в інтернет магазині спортивного харчування 5LB.UA

br / 23

Протеїн

Країна виробник
США
% Білка
до 80%
Вага упаковки
до 2кг
Зареєструйся, залишай відгуки про товар та заробляй бонуси!
Відгуків: 0
Підтримувані формати: jpg, .jpeg, .png
Не більше 5шт і 5мб

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

MuscleTech

MuscleTech

Спортивне харчування MuscleTech - використовують лідери світового професійного бодібілдингу. MuscleTech - офіційний спонсор найпрестижніших змагань з бодібілдингу - Містер Олімпія. Компанія MuscleTech - це визнаний лідер у виробництві спортивного ха... Детальніше...
Схожі товари
Dymatize Elite Whey Protein 2250г
7833
3
2499грн.
Syntrax Matrix 5.0 2.27kg
7858
6
2299грн.
FitMax Whey Protein 81% 2250g
7922
3
1735грн.
Ваша знижка: 200грн.
IronMaxx 100% Whey Protein 2350g
IronMaxx 100% Whey Protein 2350g
7930
1
2399грн. 2199грн.
Ваша знижка: 129грн.
Лідер продажу!
OstroVit Micellar Casein 700g
OstroVit Micellar Casein 700g
8235
3
899грн. 770грн.
Ваша знижка: 236грн.
BSN Syntha-6 1320g
BSN Syntha-6 1320g
7918
1
1985грн. 1749грн.
Ваша знижка: 300грн.
Лідер продажу!
BSN Syntha-6 2270g
BSN Syntha-6 2270g
7919
5
3350грн. 3050грн.
Лідер продажу!
Power Pro Femine Pro 1kg
Power Pro Femine Pro 1kg
8008
3
7 відгуків
874грн.
Ви переглядали раніше
Останні відгуки
Myprotein Impact Whey 2500g
Myprotein Impact Whey 2500g
Продукт отличный, упаковка не понравилась, приходилось пересыпать в банка от другого протеина. Вкус ..
Владислав Ермолаев05.12.2023
Nutrend 100% Whey Protein 2250 g
Nutrend 100% Whey Protein 2250 g
Очень вкусный протеин со вкусом кофе, удобная упаковка, отличная цена. Из минусов это плоховато рас..
Владислав Ермолаев05.12.2023
Amix Anabolic Monster Beef Protein 2200 г
Amix Anabolic Monster Beef Protein 2200 г
Але попри всі мінуси,мені дуже сподобався і серед усіх протеїнів що я вживав (а це десь 5 різних бре..
Василь Мазур27.10.2023
IronMaxx 100% Whey Protein 500g
IronMaxx 100% Whey Protein 500g
Рекомендую.. Вважаю гарним варіантом по ціні/якості. Буду брати ще...
Костянтин Завгородній28.09.2023
Biotech Iso Whey Zero 500g
Biotech Iso Whey Zero 500g
Хорошо заходит вкус лимонный чизкейк, освежающий, не приторный. После употребления не пучит. Фасовка..
Владимир Гаврилов07.09.2023
Amix Anabolic Monster Beef Protein 1000 г
Amix Anabolic Monster Beef Protein 1000 г
Лично мне очень понравился, буду брать в дальнейшем. Имеет отличный состав, замечательно усваивается..
 Роман25.12.2022
Myprotein Impact Whey 2500g
Myprotein Impact Whey 2500g
Стоящая продукция. Мне очень понравился этот протеин ..
Роман08.09.2022
Powerful Progress 100% Whey Protein Instant 2000 г
Powerful Progress 100% Whey Protein Instant 2000 г
Длительное время занимаюсь спортом, пробовал очень много имеющихся на нашем рынке производителей. Но..
Роман06.09.2022