Ціни для постійних клієнтів.
- VIP: 727грн.
- GOLD: 751грн.
- SILVER: 766грн.
Високоякісний голландський протеїну «Friesland Campina DMV BV», з трикомпонентної матрицею з ультрафільтрованного сироваткового концентрату, ізоляту і гідролізувати сироваткових пептидів, з добавкою льону для кращого засвоєння. Швейцарським вітамінним комплексом «DSM Nutritional Products Europe LTD» та урсоловой кислотою. Смаки: банан, шоколад. Застосовувати для заповнення білка, вітамінів і оптимізації раціону харчування при інтенсивних спортивних і фізичних навантаженнях.
Аміінокіслотний склад на 100 г продукту:
Амінокислоти г / 100 г
L-Ізолейцин 4,88
L-Лізин 10,0
L-Фенілаланін 3,4
L-Триптофан 2,0
L-Лейцин 11,9
L-Метіонін 2,2
L-Треонін 4,8
L-Валін 5,05
L-Гистидин 2,42
L-Аргінін 1,75
L-Аспарагінова кислота 11,0
L-Аланін 4,5
L- Гліцин 1,75
L-Серін 3,3
L-Глутамінова кислота 17,6
L-Цистин 2,6
L-Пролин 5,5
L-Тирозин 3,2
L-Орнитин 1,6
L-Цистеин 0,54
Протокол випробувань продукції на фактичний зміст білка:
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Зручна кілограмова фасування.
Голландський протеїн «Friesland Campina DMV BV», льон, урсолова кислота, яка прискорює ріст
мускулатури, запобігаючи катаболізм і сприяє спалюванню підшкірного жиру. Особливості
застосування: до і після інтенсивних фізичних навантажень і занять спортом.
Мета застосування поповнення запасів білка і вітамінів
Харчова та енергетична цінність 330 ккал / 100 гр.
Білки 80 г / 100 гр.
Жири 0 г / 100 гр.
Вуглеводи 1 г / 100 гр.
Хочете придбати протеїн, але упаковка не зовсім зручна? Зверніть увагу на протеїнові батончики з різними смаками, в тому числі зі смаком горіха.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ
Смак: Шоколад, банан, ванільне морозиво (бажаний смак вказуйте в коментарі до замовлення)
Вага, г 1000
Термін придатності 24 місяці
Умови зберігання У сухому, недоступному для дітей місці.
Температура зберігання від +5 ° С до +25 ° С.
Купити Powerpro Whey Protein ви можете в магазині спортивного харчування 5LB.UA
Протеїн
Зареєструйся, залишай відгуки про товар та заробляй бонуси!
Немає запитань про цей товар.