096 0000 736
073 0000 736
0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товара:
8112
Виробник:
Nutrabolics
0

Ціни для постійних клієнтів. Докладніше
  • VIP: 650грн.
  • GOLD: 671грн.
  • SILVER: 685грн.
706грн.

ANABOLIC WINDOW ™

Стратегія ANABOLIC WINDOW: систематичне м'язове відновлення після тренування, живильний комплекс для прискорення зростання

ANABOLIC WINDOW - це:

- Ретельно розроблена суміш білка молочної сироватки

- багатоетапний розчин інсулінотропний вуглеводів

- Стимулювання анаболической реакції

Щоб підвищити результативність тренування, атлетам слід покращувати свої адаптаційні можливості. Протягом багатьох років елітні атлети звеличували цінність швидкої дії певних субстратів, що вживаються після тренування, для скорочення часу відновлення. В результаті останніх досліджень була розроблена ретельна комбінація компонентів, яка приймається відразу ж після інтенсивного фізичного навантаження, яка може підвищити можливість збільшення м'язової маси і спалювання жиру. Щоб використовувати субстрати найбільш ефективним чином, науково-дослідницька команда компанії Nutrabolics розробила препарат ANABOLIC WINDOW, який швидко заповнює кровотік і максимально ефективно використовує підвищену поживну сприйнятливість організму після тренування. Результат - відновлення м'язового білка і прискорене заповнення енергетичних витрат. Після фізичної активності тіло стає швидше і сильніше, що забезпечує неймовірні результати.

Тактика ANABOLIC WINDOW: перехід від катаболізму до анаболізму і максимізація збагачення пошкоджених м'язів поживними елементами.

Харчування після тренування грає найважливішу роль в процесі відновлення, оскільки виснажені енергетичні запаси і пошкоджені м'язові білки перешкоджають формуванню нової м'язової маси. Але "заковика" полягає в тому, що коли рівень цукру в крові і рівень глікогену (накопичена в м'язах енергія) починають падати, одночасно знижується рівень інсуліну. У свою чергу, організм підвищує вироблення гормону кортизолу, який відповідає за розпад тканин. Несправедливо, але всі зусилля атлетів збільшити м'язову масу можуть привести до зворотного процесу, тобто зменшення м'язів. На щастя, змінити процес зменшення на процес збільшення досить просто без необхідності збільшення жирової маси.

Скомбінувавши вкрай швидкодіючу суміш білків і вуглеводів з чудовою природною системою транспортування, компанія Nutrabolics створила ANABOLIC WINDOW - першу в світі формулу, розроблену виключно для забезпечення середовища, яка не тільки перешкоджає розпаду м'язової такни, але і благотворно впливає на відновлювальні процеси м'язів. Це перший крок до того, щоб стати стрункішою, сильніше і швидше.

Компоненти ANABOLIC WINDOW: швидкий і послідовно засвоюваний білковий комплекс, багатофазна вуглеводна супер-компенсує матриця, про-анаболічні система транспортування поживних речовин.

Швидкий і послідовно засвоюваний білковий комплекс

ANABOLIC WINDOW поставляє 40% своїх калорій з неймовірною суміші протеїнів, яка швидко потрапляє в кровотік, проте забезпечує можливість як негайного, так і поступового засвоєння. Володіючи величезною кількістю ГІДРОІЗОЛЯТАМИ сироваткового білка і високоякісних ізолятів і концентратів сироваткового білка в своєму складі, Anabolic Window користується перевагами останніх досягнень в дослідженнях білків і ставить ультиматум в області швидкодіючих послідовно вивільняються білків. Це квантовий стрибок в розробці поживних речовин, прийнятих після тренування, оскільки гідролізовані протеїни, або "пептиди з низькою молекулярною вагою", містять тільки пептиди, що складаються з короткої ланцюга, і ці пептиди можуть швидко всмоктуватися безпосередньо травним трактом і переноситися в кров без необхідності проходити процес травлення.

Багатофазна вуглеводна супер-компенсує матриця

Після тренування тіло готове до "прийняття" більшої кількості компонентів, що стимулюють вироблення енергії, в натреновані м'язові клітини. У той час як ряд субстратів можуть створити "хімічний суп" всередині клітини, найбільш важливими є вуглеводи як паливо для отримання енергії (АТФ і тепло). Хімічна енергія, що отримується від вуглеводів, накопичується в м'язових клітинах у вигляді глікогену. Після інтенсивного тренування організм знаходиться в високо-катаболічних стан переважно в результаті різкого зниження рівнів цукру в крові і інсуліну. ANABOLIC WINDOW поставляє більше 60% від загальної кількості своїх калорій з унікальною суміші вуглеводів, миттєве підвищує рівень глюкози в крові і викликає стан гіпотермії. Це призводить до збільшення вироблення інсуліну (найважливіший в організмі анаболічний гормон), сприяючи поліпшенню м'язового відновлення і росту. Іншими словами, вуглеводи в складі ANABOLIC WINDOW затримують розпад м'язових тканин шляхом зниження рівня кортизолу та створення клімату для м'язового відновлення.

Проанаболіческая система транспортування поживних речовин

ANABOLIC WINDOW перевищує можливості попередніх продуктів в результаті включення революційної матриці анаболічного шоку. Ця нутрицевтической розроблена суміш містить проанаболіческіе амінокислоти L-лейцину етилового ефіру з живильним потужністю L-аргініну етилового ефіру, L-цитруллина етилового ефіру і L-норваліна етилового ефіру, всі з яких виконують свою функцію у виробленні оксиду азоту. Крім того, ANABOLIC WINDOW містить додаткові спеціальні компоненти, що збільшують клітинний обсяг, споживання поживних речовин і максимізує вироблення АТФ, включаючи магній гліцил глутамин хелат, L-глутамін, L-гліцин, мікроізмельченний L-таурин, KR-ALA.

Упаковка: 1,13кг

Одна порція: 3 мірні ложки (92гр)

Склад на одну порцію (92гр):

Amount Per Serving % Daily Value
Total Calories 300
Calories From Fat 15
Total Fat 2g 3%
Saturated Fat 0g
Trans Fat 0g
Total Carbohydrate 43g 14%
Sugars 3g
Dietary Fiber 0g
Protein 30g
Cholesterol 65mg 22%
Anabolic Shock Matrix 12g
L-Leucine Ethyl Ester †, L-Arginine Ethyl Ester †, L-Citrulline Ethyl Ester †, L-Norvaline Ethyl Ester †, N-Acetyl-L-Glutamine †, L-Glycine †, Magnesium Creatine Chelate †, Methylguanidinoacetic Acid † , Micronized Taurine †, KR-ALA †

Інші інгредієнти: багатоетапний розчин інсулінотропний вуглеводів (модифікований картопляний крохмаль, D-глюкоза, мальтодекстрин, трегалоза), швидкий і послідовно засвоюваний білковий комплекс (ГІДРОІЗОЛЯТАМИ сироваткового білка, високоякісні ізоляти і концентрати сироваткового білка), сукралоза, природні та штучні ароматизатори.

Рекомендації щодо застосування: змішайте 3 ковпачка (92гр) з 250-400мл (в залежності від потрібної консистенції) води. Приймайте 1 порцію протягом 45 хвилин після тренування для максимального використання анаболічного вікна.

Купити ANABOLIC WINDOW ви можете в інтернет магазині спортивного харчування 5LB.UA

Зареєструйся, залишай відгуки про товар та заробляй бонуси!
Відгуків: 0
Підтримувані формати: jpg, .jpeg, .png
Не більше 5шт і 5мб

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Nutrabolics

Nutrabolics

Спортивне харчування Nutrabolics - це результат найсучаснішого наукового і клінічного підходу, поряд з роками досвіду застосування продуктів в області здоров'я та фітнесу. Спортивне харчування Nutrabolics наділяє ваше тіло неперевершеною витриваліст... Детальніше...
Схожі товари
Лідер продажу!
Olimp Labs HMB Mega Caps 120caps
Olimp Labs HMB Mega Caps 120caps
8101
3
1030грн.
Лідер продажу!
Now Foods Melatonin 3mg 60caps
Now Foods Melatonin 3mg 60caps
8923
8
190грн.
Biotech HMB 150 caps
9144
3
720грн.
Лідер продажу!
Now Foods 5-HTP 100mg 60 caps
Now Foods 5-HTP 100mg 60 caps
9292
3
410грн.
Лідер продажу!
Now Foods Melatonin 5 mg 60 Veg Capsules
Now Foods Melatonin 5 mg 60 Veg Capsules
9478
7
230грн.
Now Foods Melatonin 5 mg 180 Veg Capsules
9477
12
520грн.
Now Foods GABA 500mg 200caps
9484
7
675грн.
Лідер продажу!
MST Melatonine 4 + Magnesium + B6 100 Vcaps
MST Melatonine 4 + Magnesium + B6 100 Vcaps
9547
6
426грн.
Останні відгуки
MST Melatonine 7 + Magnesium + B6 100 Vcaps
MST Melatonine 7 + Magnesium + B6 100 Vcaps
Реально классный препарат, улучшает качество сна. Брал себе, советовал знакомым, все отмечают улучше..
Савченко05.03.2021