096 0000 736
073 0000 736
0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товара:
7261
Виробник:
IronMaxx
0

Ціни для постійних клієнтів. Докладніше
  • VIP: 236грн.
  • GOLD: 244грн.
  • SILVER: 249грн.
257грн.
Країна виробник
Німеччина
Всі характеристики

Немає нічого більш прикрого, ніж витрачати час і зусилля на тренування, не добився при цьому намічених результатів. Почніть заощаджувати час, уникаючи сотні годин безрезультатних тренувань. Масивна м'язова сила, екстремальна накачування, максимальна працездатність, блискавична регенерація м'язів, повна розумова концентрація і бадьорість від початку до кінця тренування - ось ті атрибути, в яких Вас підтримає Maxload®. Цей продукт був створений для того, щоб Ви могли тренуватися настільки інтенсивно і наполегливо, наскільки це можливо. За допомогою Maxload® Ви доб'ётесь величезної працездатності і сили і витягне максимум можливого з кожного тренування.

Потужний силовий комплекс вивільняє неприборкану енергію!
Етиловий ефір креатину моногідрату, альфакетоглютарат креатину і трікреатін малат в комбінації мають значно потужніше глибокий вплив на м'язові клітини. Maxload® об'єднує ці три сучасні найсильніші форми креатину в особливий силовий комплекс. Унікальна матриця поживних речовин є відповіддю на питання, чому молекули креатину набагато швидше і в небувалому кількості впроваджуються, нагромаджуються і активізуються в м'язових клітинах. Уже через кілька хвилин після прийому Maxload® вся сила креатину знаходиться в розпорядженні Ваших м'язових клітин, інтенсивність тренувань значно збільшується, і Ви можете швидше наростити м'язову масу і додати в силі. Завдяки новітньому прогресу в дослідженні креатину стало можливим розробити даний інновативний силовий комплекс.

Силовий комплекс Maxload® доповнений D-рибоза і бета-аланін, з тим, щоб вивільнити неприборкану силу і працездатність. Нові дослідницькі роботи показують, що рибоза має здатність у багато разів прискорювати і поліпшувати виробництво АТФ в м'язах. Результат - більше працездатності, сили і витривалості, а також прискорена регенерація. Бета-аланін підвищує рівень pH в м'язових клітинах завдяки посиленому синтезу карнозина (цей факт підтверджують результати останніх досліджень). Таким чином запобігає окислювальний стрес, і процес створення АТФ може тривати. Втома і печіння в м'язах настає значно пізніше, завдяки чому, Ви можете досягти максимальних результатів.

Справжня сила в своїй найчистішої формі!
Перш ніж креатин в процесі енергетичного обміну може бути перетворений в АТФ, він спочатку повинен вбратися в кишечнику і засвоїтися м'язовими клітинами. Більшість традиційних креатинових продуктів з великими труднощами і не в достатній мірі проходять цей складний процес. Тому нерідко виникає розлад шлунка, здуття живота або інші кишкові проблеми. Найчастіше проходять годинник, перш ніж крупнозернистий звичайний креатин засвоїться організмом через кишечник. На противагу цьому містяться в Maxload® високотехнологічні молекули креатину вбираються в кишечнику відразу і прямують разом з кров'ю до м'язових клітин. Завдяки своєму глибокому клітинному впливу Maxload® уможливлює наповнити сховища креатину до максимуму в найкоротші терміни. Тренувальні блокади - це минуле. У Вас більше не виникне проблем в досягненні більш високих результатів і використанні більш важких ваг. Ви подолаєте обтяжливі межі своїх можливостей швидше і зможете ефективно і постійно нарощувати солідну м'язову масу.

Подолайте Ваші природні межі можливостей!
Якщо в м'язах більше немає сили, на жаль, не залишається нічого іншого, як передчасно перервати тренування або змагання. Результатом інтенсивного фізичного навантаження є підвищення рівня молочної кислоти в м'язових клітинах. Надлишкова кислотність перешкоджає створенню м'язової енергії, і тренування стає надзвичайно важкою і стомлюючої. Намітився спад працездатності унеможливлює подальші повторення і підходи. Бета- аланин - це революційний тренувальний бустер, який має здатність покращувати виробництво карнозину, сповільнюючи тим самим утворення надлишкової кислотності, викликаної підвищенням рівня pH в м'язових клітинах. Прояви втоми мускулатури, печіння в м'язах і спад фізичної працездатності наступають набагато пізніше.

Крім того, бета-аланін значний збільшує вплив що міститься в Maxload® силового комплексу. Ця особлива комбінація поживних коштів дає Вам можливість вийти за рамки Ваших кордонів можливостей, що існували до цих пір, оскільки при кожному підході у Вашому розпорядженні знаходиться максимальна сила. Еслі Ви використовуєте Maxload®, Ви відчуєте зростання інтенсивності тренувань вибухової сили, Ви зможете використовувати великі ваги, робити більше повторень, підходів і скоротити при цьому регенераційні паузи. Серед діючих речовин, що сприяють підвищенню працездатності, бета-аланін - це революційний універсальний талант і ефективний інструмент для підвищення інтенсивності тренувань і стимуляції росту м'язів.

Метаболічні каталізатори сприяють анаболическому обміну речовин!
Для того, щоб провести кожне повторення з 100% -ою концентрацією, не тільки Ваше тіло, а й Ваш дух потрібно привести в стан, позволяющеее впоратися з цим високим рівнем навантаження! L-тирозин може допомогти збільшити моральні сили і працездатність, одночасно знижуючи стрес і напруження. Л-тирозин має властивості поліпшують настрій і прояснюють розум. Він є тим будівельним матеріалом, з якого наш організм створює чіткі думки, концентрацію, здатність до творчості, натхнення і мотивацію. Третя матриця поживних речовин, що міститься в Maxload® складається з таурину, кофеїну, L-тирозину, бетаїну і екстракту кориці і, в сукупності, підтримує анаболічний обмін речовин. Навіть при самих екстремальних навантаженнях Ви залишаєтеся сконцентровані, бадьорі і здатні до високих результатів. Дух і тіло об'єднуються в одну високопродуктивну машину. Ця єдина в своєму роді комбінація поживних речовин піклується про те, щоб Ви перебували у відмінній душевної формі і виконували кожну вправу з максимальною концентрацією і енергією.

Анаболическая аміно-формула - 4 найважливіших амінокислоти для Ваших м'язів!
Для успішного нарощування м'язів і фізичної працездатності амінокислоти з розгалуженою ланцюжком (BCAA) валін, лейцин, ізолейцин і L-глютамин мають без сумніву вирішальне значення. При інтенсивних заняттях спортом або тренуваннях витрачається великі кількості L-глютамина. Відновлення витраченого кількості дуже корисно для регенерації організму. L-глютамин може привести до поліпшення результатів як в силових видах спорту, так і видах спорту на витривалість. Глютамин і BCAA несуть в собі велику кількість переваг для спортсменів, орієнтованих на успіх.

Викладайтеся завжди на 110% відсотків!
Одного разу репортер запитав болгарського чемпіона з важкої атлетики: «Коли Ви тренуєтеся і робите 10 жимів, яке з 10 повторень є найважливішим?" На що він відповів: «Одинадцяте!» Щоб викладатися на 110%, при кожному тренуванні Ви повинні намагатися перевершити себе самого. Насправді, інтенсивність, з якою Ви тренуєтеся, є вирішальний чинник, від якого залежить, як швидко Ви зможете додати м'язову масу і силу. Все, що дозволяє Вам підвищити інтенсивність тренувань, призведе Вас до якнайшвидшому досягненню Вашої мети.

переваги

- Різке збільшення інтенсивності тренувань і м'язової енергі!
- Максимально підвищує виробництво АТФ в м'язових клітинах!
- Покращена глибокий вплив на клітину у порівнянні з традиційним креатином!
- Максимальне насичення креатином!
- Забезпечує максимальну надбавку сили і швидкої сили!
- Уже через кілька хвилин після прийому починає вплив на мускулатуру!
- Збільшує силу, фізичну працездатність, енергію і координацію!
- Чи не викликає накопичення води, газів, розлади шлунка і судом!
- 100% стабільний, не вимагає фази завантаження, циклічного прийому! Відсутність побічних ефектів!
- Зменшує утворення молочної кислоти.
- Активує м'язові волокна для досягнення максимального зростання.
- Збільшує рівень моноксиду азоту для масивної накачування під час тренування.
- Робить м'язи помітно об'ємніший, масивніше і твердіше.
- Прискорює нарощування мускулатури і скорочує час регенерації.
- Збільшує кількість гормону росту і тестостерону під час тренування.
- Оптимізує взаємодія тіла і духу.
- Підвищує розумову енергію і концентрацію.
- Сприяє внутрішньому спокою, зменшує стрес і напруження.

Використання в тренувальні дні:
Приймайте одну порцію відразу після пробудження на порожній шлунок і 1 порцію за 30 хвилин перед тренуванням.

Використання в вільні від тренувань дні:
Приймайте одну порцію відразу після пробудження на порожній шлунок.

Поживна цінність на 100 г порошку:
428 ккал / 1813 кДж
36,5 г білків
65,1 г вуглеводів
0,0 г жирів

Силовий комплекс на 100 г порошку:
2000мг Креатин моногідрат 100%
2000мг Альфакетоглютарат креатину
2000мг Етиловий ефір креатину моногідрату
2000мг трікреатін малат
2000мг D-Рибоза
1000 мг Бета-аланін

Матриця, що підтримує моноксид азоту (Nitric Oxide), на 100 г порошку:
2000мг L-Аргінін альфакетоглютарат
2000мг L-Аргінін L-піроглютамат
1000 мг L-Аргінін гідрохлорид
1000 мг L-Цитруллин
1000 мг Орнитин альфакетоглютарат

Метаболічні каталізатори на 100 г порошку:
1000 мг Таурин
1000 мг L-Тирозин
1000 мг Бетаїн гідрохлорид
500 мг Екстракт кориці (MHCP)
200 мг Кофеїн

Анаболическая аміно-формула на 100 г порошку:
2000мг L-Лейцин,
2000мг L-Ізолейцин,
2000мг L-Глютамин
1000 мг L-Валін

Мінеральні речовини на 100 г порошку: (* Рекомендована добова доза)
200 мг Натрій
382 мг Калій
353 мг Кальцій (44%) *
407 мг Магній (136%) *
167 мг Фосфор (21%) *
18 мг Залізо (125%) *
18 мг Цинк (122%) *
709 мкг Мідь
647 мкг Марганець
50 мкг Хром
194 мкг Йод (130%) *
36,3 мкг Селен

Вітаміни на 100 г порошку: (* Рекомендована добова доза)
1163,6 мкг Вітамін A (145%) *
14,5 мг Вітамін E (145%) *
2,0 мг Вітамін B1 (146%) *
2,5 мг Вітамін B2 (154%) *
26,2 мг Вітамін B3 (146%) *
8,9 мг Вітамін B5 (148%) *
2,9 мг Вітамін B6 (146%) *
0,2 мг Біотин (148%) *
297,1 мкг Фолієва кислота (149%) *
1,5 мкг Вітамін B12 (145%) *
79,3 мг Вітамін C (132%) *

Склад: декстроза, мальтодекстрин, альфакетоглютарат креатину, моногідрат креатину, l-глютамін, етиловий ефір креатину моногідрату, трікреатін малат, d-рибоза, l-аргінін альфакетоглютарат, l-аргінін l-піроглютамат, l-лейцин, l-ізолейцин, таурин, бета аланін, l-аргінін гідрохлорид, l-цитрулін, l-орнитин альфакетоглютарат, l-тирозин, бетаїн гідрохлорид, l-валін, екстракт кориці, мінеральні речовини: магнію карбонат, кальцію карбонат, калію глюконат, натрію хлорид, заліза (II) сульфат, цинку сульфат, марганцю (II) глюконат, міді (II) глюконат, калію йодат, натрію селеніт, хрому трихлорид, лимонна кислота, ароматизатор, барвник: антоцианин, вітаміни: l-аскорбінова кислота, амід нікотинової кислоти, токоферілацетат, кальція- d-пантотенат, піридоксину гідрохлорид, рибофлавін, тіамін мононітрат, ретинил ацетат, фолієва кислота, біотин і ціанокобаламін, кофеїн, підсолоджувачі: ацесульфам до і натрію сахарин

Креатин

Країна виробник
Німеччина
Вид креатину
Форма випуску
Зареєструйся, залишай відгуки про товар та заробляй бонуси!
Відгуків: 0
Підтримувані формати: jpg, .jpeg, .png
Не більше 5шт і 5мб

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

IronMaxx

IronMaxx

IronMaxx - це один з лідируючих виробників спортивного харчування в Німеччині. Завдяки новітнім інгредієнтів і революційних ідей IronMaxx® виводить індустрію спортивного харчування на новий рівень, а найвищі вимоги, пред'являти компанією до своїх про... Детальніше...
Схожі товари
Лідер продажу!
OstroVit Creatine 500g
OstroVit Creatine 500g
8230
34
1 відгук
575грн.
Лідер продажу!
Olimp Labs Creatine powder 550g
Olimp Labs Creatine powder 550g
7239
7
1 відгук
1370грн.
Лідер продажу!
Olimp Labs Creatine Mega Caps 120caps
Olimp Labs Creatine Mega Caps 120caps
7244
9
610грн.
Лідер продажу!
Olimp Labs Creatine powder 250g
Olimp Labs Creatine powder 250g
7240
6
671грн.
Лідер продажу!
OstroVit Creatine 300g
OstroVit Creatine 300g
8372
40
2 відгуку
399грн.
Лідер продажу!
Ironflex Creatine Monohydrate 500g
Ironflex Creatine Monohydrate 500g
8769
16
570грн.
Лідер продажу!
Olimp Labs TCM Mega Caps 120caps
Olimp Labs TCM Mega Caps 120caps
8787
2
754грн.
OstroVit Creatine 300g вишня
8372-4
5
399грн.
Останні відгуки
Haya Labs Sports Creatine HCL 200 г
Haya Labs Sports Creatine HCL 200 г
На смак зовсім не схожий на креатин гідрохлорид - кислий якийсь, більше схожий на лимону чи аскор..
Вадим 23.05.2023
Amix Creatine HCl 120 капс
Amix Creatine HCl 120 капс
Відчув плюси в витривалості на тренуванні та збільшення силових. Подобаються капсульні пакування. Зр..
Костянтин Завгородній14.04.2023
Myprotein Creatine 1000g
Myprotein Creatine 1000g
чтобы прибавить немного в результатах и поднабрать массы в самый раз. работает качественно. те, кто ..
Cтанислав Зайцев19.07.2021
Myprotein Creatine 500g
Myprotein Creatine 500g
Рабочий креатин от именитого бренда..
Артем Шарашин24.07.2020
Olimp Labs Creatine Mega Caps 400caps
Olimp Labs Creatine Mega Caps 400caps
Рекомендую к покупке, прекрасное соотношение цена/качество!..
Владимир Тихоненко19.06.2019
Olimp Labs Creatine powder 550g
Olimp Labs Creatine powder 550g
Хороший кретин с мерной ложкой, заказываю себе уже второй, хорошо работает и наверное лучший вариант..
Герман Моравский23.07.2018
UNS Mono Extreme 600g
UNS Mono Extreme 600g
Много пил креатин от разных производителей- этот самый мелкий и отлично растворимый, без осадка...
Олег23.06.2018
Myprotein Creatine 1000g
Myprotein Creatine 1000g
Главное, что рабочий, чувствуется после недели приема прилив сил..
Артем23.06.2018