096 0000 736
073 0000 736
0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товара:
7561
Виробник:
VPX
0

Ціни для постійних клієнтів. Докладніше
  • VIP: 659грн.
  • GOLD: 680грн.
  • SILVER: 695грн.
716грн.
Країна виробник
США
% Білка
30%
Всі характеристики

STEALTH®

21

Препарат для збільшення м'язів і нарощування м'язової маси ™

Препарат для збільшення м'язів і нарощування м'язової маси STEALTH® містить Синергічно комбінацію пройшли лабораторну перевірку компонентів для максимального нарощування м'язів. На відміну від інших препаратів для нарощування м'язів, STEALTH® одночасно забезпечує вам вибухову силу і витривалість завдяки компонентам, які посилюють здатність виконувати жим лежачи на 1,108% більше в порівнянні з плацебо. STEALTH® від VPX насичений 12 основними інгредієнтами NO-Shotgun®, що володіють доведеною здатністю радикально підвищувати рівень 4 генних білків до 118% і посилювати ДНК м'язів на 148,65%. ДНК м'язів - це генетичний код, який наказує м'язам ділитися і утворювати нові м'язові волокна, таке явище називається гіперплазією. Гіперплазія, викликана STEALTH®, дозволяє вам нарощувати м'язову масу, утворюючи нові м'язи в геометричній прогресії. STEALTH® містить 7 потужних білків. Ця суміш для нарощування маси живить ваші м'язи речовинами для росту, збільшуючи наявні м'язи і створюючи нову м'язову тканину. Гідролізати білкасироватки і казеїну - самі анаболічні з відомих білків, які при попаданні в кров швидко викликають потужний викид інсуліну - самого анаболічного гормону, що перевершує навіть гормон росту і тестостерон. Ці розбиті на фракції ди- і три- пептиди сироватки та казеїну володіють інсулінотрофіческім ефектом, який стимулює передачу амінокислот до м'язів, що викликає швидке зростання. Крім того, ця унікальна комбінація швидких і повільних білків забезпечує негайний анаболічний удар, за яким слід повільна струмінь амінокислот для запобігання катаболічних руйнування м'язів. В об'єднанні з цими чудовими білками також присутні передові речовини: нітрат креатину, COP® (креатінол-О-фосфат) і лейцінат креатину, направляючі силу і зростання м'язів в захмарні висоти. Дослідження доводять, що ці компоненти здатні активізувати клітини-супутники, посилювати миофибриллярних синтез протеїну, а також підвищувати концентрацію фосфагеновой енергії в м'язах. Спеціальні ненасичені жири використовуються для забезпечення чудової цілісності мембрани клітин м'язів, а високомолекулярні полімери - для компенсації глікогену. STEALTH® від VPX - чудовий препарат для нарощування м'язової маси, здатний перевершити всі межі. У старі часи спортсмен, що нарощує вагу за допомогою калорій, вигравав у вазі, але через це люди виглядали і відчували себе як сміття. STEALTH® від VPX змінив правила швидкого нарощування м'язової маси, додавши найпотужніші в світі поживні розділяють речовини. Такі потужні речовини, що зміна білків генів м'язів з їх допомогою було доведено після вживання всього однієї унції NO-Shotgun® в день! Якщо все одна унція NO-Shotgun® в день підвищує м'язову масу на 5,5 фунтів, тільки уявіть собі, що можуть зробити 10 унцій STEALTH®!

Кому потрібен STEALTH®?

Для багатьох атлетів, наприклад, бодібілдерів і силових атлетів, м'язовий вага - ключ до атлетичному перевазі. Нарощування м'язової ваги може забезпечити конкурентні переваги в таких видах спорту, в яких необхідна всеосяжна сила і міць, наприклад, американський футбол, баскетбол, боротьба, змішані бойові мистецтва, футбол, бейсбол і ін. Нарощування м'язів за допомогою STEALTH® також створює стимул для радикального зміни вашого фізичного стану, надаючи вам рельєфний, сильний зовнішній вигляд. У той час як інші препарати для набору ваги змушують вас надуватися як бочка з водою і наживати жирові складки, через що ви виглядаєте і відчуваєте себе сміттям, STEALTH® може допомогти вам добитися масивного і швидкого нарощування м'язової маси. На відміну від інших препаратів, STEALTH® - відповідь сучасному атлетові, який наполегливо тренується, прагне до сили, витривалості і м'язової маси!

Приготуйтеся рости, вживаючи одну дозу STEALTH® за 30 хвилин до тренування, щоб наситити ваше тіло основними анаболічними компонентами для нарощування м'язів. Крім цього, наситьте м'язи ще однієї дозою STEALTH® після тренування, щоб забезпечити вибухове зростання і відновлення м'язів. Чим швидше ви відновлюєтеся, тим швидше ви можете повернутися в спортивний зал і знову піднімати ваги! У дні, коли ви не тренуєтеся, вживайте STEALTH® в першу чергу вранці. Другу дозу STEALTH® вживайте в будь-який час дня, коли ви не можете поїсти повноцінно. Коли STEALTH® не потрібен, ви можете його замінити NO-Shotgun ® і / або NO-Synthesize ®.

Вказівки щодо застосування:

Розмішайте 3 мірні ложки (1 дозу або 150 г) Stealth® в 16 унціях холодної води або знежиреного молока. Змішайте в блендері або шейкері протягом 30 секунд і випийте. Для найбільш швидкого нарощування ваги вживайте одну дозу Stealth® за 30 хвилин і відразу після тренування. Також вживайте Stealth® в дні, коли ви не тренуєтеся, в першу чергу вранці, а потім замість обіду. Важливо додатково випивати 10 унцій води після кожного коктейлю Stealth®. Крім того, харчуйтеся збалансовано, щодня не менше трьох разів на день.

stealth-v1-800x600

47grams
Склад на одну порцію 150г
Amount Per Serving
Calories 540
Calories From Fat 36
% Daily Value *
Total Fat 4 g 6%
Saturated Fat 0.5 g 3%
Trans Fat 0 g
Cholesterol 75 mg 25%
Sodium 280 mg 12%
Potassium 135 mg 4%
Total Carbohydrate 78 g 26%
Dietary Fiber 0 g 0%
Sugar 3 g
Protein 47 g 94%
Myoblast Glycogen Super-Compensatoin Matrix
Glucose Polymers
Waxy Maize-High Molecular Weight, Long Chain Glucose Polymer
Isomaltulose
7 Anabolic And Anti-Catabolic Steady State Proteins
Whey Protein Concentrate
Milk Protein Isolate
Micellar Casein
Whey Protein Hydrolysate Di- And Tri-Peptides
Milk Protein Concentrate
Whey Protein Isolate
Casein Hydrolysate Di- And Tri-Peptides
Myogenic Lean Mass & Power Amplification Matrix 6050 mg
Creatine Monohydrate
Creatinol-O-Phosphate
Creatine Magnesium Chelate
Creatine Taurinate
Creatine Nitrate
Beta Alanine
Insulinotrophic Transport Tri-Matrix
Creatine Leucinate
Vanadium
Creatine Gluconate
Dense Caloric Fatty Acid Matrix 3 grams
Almond Oil
Safflower Oil
Sunflower Oil
Medium Chain Triglycerides
Calcium 60%
Phosphorus 30%
Selenium 10%
Manganese 6%
Iron 4%
Magnesium 8%
Copper 2%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs .

Допоміжні речовини: какао-порошок (оброблений лугом), натуральні і штучні ароматизатори, лецитин, хлорид натрію, фосфат калію, ортофосфат натрію, брендовий сукралоза Sucralean®, яблучна кислота, ацесульфам калію.

Інформація про зміст алергенів: містить інгредієнти, похідні від молока і яєць (у вигляді соєвого лецитину). Stealth® не містить соєвого білка.

Попередження про зміст алергенів: Зроблено на обладнанні, на якому також обробляється молоко, яйця, соєві боби, пшениця, лісові горіхи і арахісовий ароматизатор. Формула Stealth® заснована на передовому дослідженні м'язів, проведеному в Бейлорського університеті на добровольцях, які використовували NO-Shotgun®!

Формула Stealth® заснована на передовому дослідженні м'язів, проведеному в Бейлорського університеті на добровольцях, які використовували NO-Shotgun®!

Купити VPX Stealth ви можете в магазині спортивного харчування 5LB.UA

Гейнер

Країна виробник
США
% Білка
30%
Вага упаковки
2.3кг
Зареєструйся, залишай відгуки про товар та заробляй бонуси!
Відгуків: 0
Підтримувані формати: jpg, .jpeg, .png
Не більше 5шт і 5мб

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

VPX

VPX

Компанія VPX Sports Nutrition була заснована в 1993 році з однією метою: виробляти спортивне харчування найвищого класу для серйозно налаштованих людей, які готові заплатити трохи більше за продукти, які дійсно працюють і виконують свої обіцянки. Ком... Детальніше...
Схожі товари
PVL Nutrition Mutant Mass 2,2kg
7573
10
1190грн.
PVL Nutrition Mutant Mass 6,8kg
7574
6
2880грн.
Ваша знижка: 331грн.
Ultimate Nutrition Muscle juice Revolution 5kg
Ultimate Nutrition Muscle juice Revolution 5kg
7487
6
3230грн. 2899грн.
Ultimate Nutrition Muscle juice Revolution 2.1kg
7491
4
1450грн.
Olimp Labs Gain bolic 6000 1kg
7547
7
495грн.
Лідер продажу!
Power Pro Gainer 1kg
Power Pro Gainer 1kg
7583
3
6 відгуків
432грн.
Лідер продажу!
Power Pro Gainer 2kg
Power Pro Gainer 2kg
7584
7
4 відгуку
820грн.
FitMax Mass Active 5kg
7552
1
1299грн.
Останні відгуки
Willmax MASS GAINER 2кг
Willmax MASS GAINER 2кг
Пил 3 порции в день, как было написано в инструкции, за неделю эти 2 кг закончились, результата на в..
Марк26.01.2024
Ultimate Nutrition Muscle juice 6000г
Ultimate Nutrition Muscle juice 6000г
Быстро перезвонили сразу отправили, все хорошо получил без всяких проблем..
Артем07.02.2021
OstroVit Mass it 1000g
OstroVit Mass it 1000g
Нормальный гейнер. Вкус довольно нейтральный, чем мне и нравится. Учитывая что у меня очень быстрый ..
Dimonchik Bledniy06.12.2018
Power Pro Gainer кокос 1kg
Power Pro Gainer кокос 1kg
с кокосом пьется очень легко, за пару глотков выпиваю весь шейкер. послевкусие тоже норм и массуха п..
Гость21.12.2017
Power Pro Gainer 4kg
Power Pro Gainer 4kg
 за 2 месяца жрачки никаких проблем с жкт или других проблем выявлено не было ..
Гость21.12.2017
Power Pro Gainer 2kg
Power Pro Gainer 2kg
супер добавка к рациону, помогает  набирать  излишек калорий в сутках вообще без проблем, залил -вып..
Гость21.12.2017
Power Pro Gainer 1kg
Power Pro Gainer 1kg
самый крутой гейнер что я пробовал, масса  растет как на стероидах..
Гость21.12.2017
Power Pro Gainer кокос 1kg
Power Pro Gainer кокос 1kg
Вполняет свою функцию, масса набирается сухая, без жира..
Оксана19.12.2017