Гідролізат протеїну - це частково зруйнований за допомогою кислоти або ферментів протеїн (найчастіше сироватковий), який представляє з себе фрагменти з 2-3 амінокислот пов'язані разом (ді-і трипептиди). Фактично, такий же процес руйнування протікає в нашому травному тракті, тому гідролізат протеїну практично не вимагає часу на перетравлення і починає засвоюватися відразу після надходження. Одна порція на порожній шлунок повністю засвоюється приблизно за 20-30 хвилин. Даний вид протеїну має високу ступінь очищення, тому практично не містить жиру і вуглеводів, а також має найкращу переносимість. Гідролізат протеїну в зв'язку зі складною технологією виробництва має більш високу вартість (в 3 рази дорожче, ніж концентрат). Відмітна особливість гідролізату - гіркуватий присмак. Цей показник може служити критерієм якості продукту. Купити сироватковий гідролізат ви можете в нашому магазині в Дніпрі, Києві та доставкою по всій Україні.
Категорії