Показано від 1 до 15 з 18 (всього сторінок: 2)
Ізолят сироваткового протеїну (WPI) виходить з рідкої сироватки за допомогою спеціального процесу фільтрації, який видаляє жир, холестерин і лактозу з розчину. Цей процес дозволяє використовувати сироватковий порошок без побічних ефектів тим, хто страждає від непереносимості лактози. Ізолят сироваткового протеїну дуже швидко засвоюється організмом, і містить високу концентрацію амінокислот з розгалуженими боковими ланцюжками (ВСАА) [2], які переважають в метаболізмі м'язової тканини. Вони використовуються організмом як джерело енергії для роботи м'язів і будівельного матеріалу для побудови м'язових волокон. При виготовленні ізоляту сироваткового протеїну, молочну сироватку зневоднюють, а також видаляються такі компоненти як лактоза, тваринний жир і шкідливий холестерин, що становлять більшу частину маси вихідного молочного продукту. Широке застосування отримали 2 методу фільтрації. Перший метод заснований на іонному обміні. Суть його полягає в тому, щоб змінити властивості протеїну шляхом впливу високих температур. При цьому не завжди відомо вплив такого способу обробки на властивості білків. Другий спосіб носить назву мікрофільтрації. Він базується на інших, більш сприятливих технологіях очищення. Використання обох методів значно підвищує протеїновий індекс безбілкових продуктів. Купити протеїн сироватковий ізолят ви можете в Дніпрі, Києві та доставкою по всій Україні. Він базується на інших, більш сприятливих технологіях очищення. Використання обох методів значно підвищує протеїновий індекс безбілкових продуктів. Купити протеїн сироватковий ізолят ви можете в Дніпрі, Києві та доставкою по всій Україні. Він базується на інших, більш сприятливих технологіях очищення. Використання обох методів значно підвищує протеїновий індекс безбілкових продуктів. Купити протеїн сироватковий ізолят ви можете в Дніпрі, Києві та доставкою по всій Україні.